Deaz Photobooth Sungai Petani

Photobooth Service in Sungai Petani
No.4305 Lorong Joget 5, Taman Ria Jaya, Sungai Petani, Kedah
Header image for the site

Updates

MAJLIS MERIAH DAN PENUH DENGAN KENANGAN
.
WHY NOT!!! hadiahkan tetamu something yang mampu membuatkan mereka happy dengan berpeluang untuk merakamkan kenangan dalam sekeping gambar untuk dibawa pulang. Jadikan majlis anda EXTRAORDINARY. GLAMOUROUS terus😍😍
.
Semua kami sediakan:
✔Backdrop ✔Props...

Read More
Book

KULIM HAPPY PANDA 5KM FUN RUN
Kulim Happy Panda 5KM Fun Run
Event Info:
28 March, 2020
07:00 AM (GMT +08:00)
MBI Desaku
Add to my calendar
BUY TICKETS
About
Let's join Kulim Happy Panda 5KM Fun Run!

Participants will be entitled to a medal as long as they,

1. Have their bib pinned on their shir...

Read More
Order online

JUTAAN TERIMA KASIH kepada semua peserta Hero Run 2.0 yang singgah ke booth kami untuk bergambar.
.
Jumpa kami di KAMPUNG RUN pada 28 Februari yang akan berlangsung di Alor Star Mall.

Book

Nak tak TETAMU anda ENJOY?, banyak kenangan manis?, balik pun teringat sbb ada gambar printed macam ni❤
.
Jadikan majlis anda EXTRAORDINARY. GLAMOUROUS terus😍😍
.
Semua kami sediakan:
✔Backdrop ✔Props yg banyak, ✔Printer super laju , ✔Camera DSLR!.. .
Tetamu hanya datang posing FUN FUN je. bede...

Read More
Book

alhamdulillah...... antara feedback dari cust kami di bulan 12 thun lepas.. kami akan memberi perkhidmatan yang terbaik kepada semua pelanggan kami.

Book

Photobooth penutup untuk tahun ni.... terima kasih kepada semua yang memilih Deaz Photobooth untuk memeriahkan majlis hampa.... year end promo still onzzz hokey

Book

Testimonials

10 months ago
(Translated by Google) The best photobooth in the north ... Happy to deal with ... The most important friendliness of the service and the best quality of service. (Original) The best photobooth di utara... Senang berurusan... Friendly yang paling penting service dan kualiti gamba paling terbaik.
- nor h
10 months ago
(Translated by Google) Thorbaekkk service ... easy to talk to. Friendly. Kindness. Seriously, I'm sorry to have the result of the pictures they produce 😍😍 (Original) Perkhidmatan thorbaekkk...mudah di bawa berbincang. Friendly. Murah hati. Serius, x kan menyesal dengan perkhidmatan n hasil gambar yg mereka hasilkan 😍😍
- Intan D
10 months ago
(Translated by Google) Photobooth service is the best, easy to deal with and offers attractive packages (Original) Perkhidmatan photobooth yang terbaik,mudah berurusan dan tawaran pakej yg menarik..😊😊😊
- Zullfakri A

Contact Us

Contact

Call now
  • 011-1909 5639

Address

Get directions
No.4305 Lorong Joget 5
Taman Ria Jaya
08000 Sungai Petani
Kedah
Malaysia
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.